Közösség

Mivel lehetőség van nekünk táncosoknak, oktatóknak, előadóknak, több fórumon megjelenni és hírdetni tevékenységünket, úgy gondoltunk, hogy ezt az oldalt az odafordulás, az igényesség, az együtt gondolkodás érzetévével hozzuk létre.
Amit tisztázni szeretnénk: 
A táncunk mellett ugyanolyan fontossággal bír számunkra, mint szakembereknek, oktatóknak a kiemelt személyes kapcsolat, az őszinte egymásra tekintés, a másik be- és elfogadása. 
Az emberi, karakterbeli tulajdonságok, az érzelmi intelligencia nagy hangsúlyt kap közös táncunk és a felkészülésünk alatt.
A másik meghatározó szempont a szakmai kompetencia kérdése. Erre a kérdésre hamarosan egy külön bejegyzésben részletesen visszatérünk.
A harmadik fontos szempont, hogy mi táncosok őrizzük, védjük a női szolidaritás eszméjét. Ez egy női műfaj. A mi táncunk. Itt tudunk "teremteni", segíteni másoknak, önmagunknak. Tanítványainkkal létrehozhatunk egy kört. 
Ezekben a körökben nincs helye partvonalról való bekiabálásnak, a női identitásunk sértegetésének, hiszen ha ezt elnézzük, magunkat mutatjuk be. 
A mi munkánk küldetés is; egy létforma, egy érzet átadása, megismertetése is. 


Aki szeretne és képes ebben a szellemiségben, ilyen légkörben, gondolatvilágban velünk lenni, csatlakozzon és csatlakozási szándékát jelezze felénk!

Megjegyzések